Skijališta Crne Gore pripremila su jedinstvenu ponudu za sve ljubitelje prirode i outdoor aktivnosti:

HIKING TURA SKI CENTAR KOLAŠIN 1600 – IZVORIŠTE BIOGRADSKE RIJEKE
Polazna tačka ove hiking ture je bazna stanica ski centra Kolašin 1600 odakle se šestosjednom žičarom stiže do izlazne stanice na 2.035 metara nadmorske visine, odakle se planinari penju do samog vrha Troglava na 2.075 metara nadmorske visine. Nakon kratke pauze za fotofrafisanje tura se nastavlja makadamskim putem “Kamena Rijeka” do samog izvorišta Biogradske rijeke gdje će učesnici ove planinarske ture imati priliku da uživaju u nevjerovatnoj prirodi i ambijentu Nacionalnog parka Biogradska gora, svježem planinskom vazduhu i ljekovitim svojstvima Biogradske prašume koja je u svijetu poznata i pod nazivom “Pluća Evrope”. Nakon kratke pauze, makadamskim putem, grupa se vraća pored katuna Vranjak preko staze Jagančar u restoran “Troglava” 5* gdje će biti poslužen ručak uz piće dobrodošlice. U ponudi su riblji (paradajz čorba sa rižom, pastrmka na žaru, kuvani slani krompir, sezonska salata, domaća pita od jabuka) i mesni meni (teleća čorba, "Bečka" šnicla/pileće meso, krompir pire/pomfrit, sezonska salata, domaća pita od jabuka).

Cijena: 15,00€ za odrasle / 12,00€ za djecu
U cijenu je uračunato: planinarska tura sa vodičem, vožnja žičarom u svrhu panoramskog razgledanja planine, ulaznice u NP Biogradska gora, ručak u restoranu “Troglava” 5*, piće dobrodošlice. Za najmladje posjetioce na raspolaganju je dječija igraonica na otvorenom “Bambi” koja se prostire na 300 m2.

Opcija za organizovani prevoz:
Za grupe od 20 do 50 osoba – 7,00€ po osobi;
Za grupe 50+ osoba – 4,00€ po osobi;
U iskazane cijene je uračunat PDV.

Planinarenje je fizička aktivnost koja koja se nalazi visoko na listi podizača raspoloženja. Ako ste ikada učestvovali u nekom sportskom programu ili treningu onda znate koliko je dobar osećaj posle.

Planinarenje kao aktivnost kretanja kroz prirodu ima svoje posebne koristi. Glavni cilj planinarenja je osvajanje vrha, ali takođe vrijeme provedeno napolju je vrijeme kada svojim čulima dozvoljavate da uživaju u čarima prirode. Daleko od svakodnevnice i otvoreni za čulne stimulanse, upijaćete više zvukova, bićete u prilici da vidite razne divlje životinje, osjetite povjetarac i kišu na koži, divite se prostranstvu neba ili pogledu sa vrha kada stignete do svog cilja. Motivi planinaranja su izazov, uživanje u netaknutoj prirodi, druženje.

Priuštite sebi da zajedno sa nama obiđete i doživite planine naših skijališta na sjeveru i to prekrasni Durmitor, Bjelasicu i Komove. U mogućnosti smo da Vam ponudimo planinarske ture i na južnim planinama: Orjenu, Rumiji, Lovćenu idr.

Pošaljite nam upit i pripremićemo za Vas ponudu najboljeg kvaliteta sa detaljno opisanim programom.

Upite slati na: info@skijalista.me