Skijališta Crne Gore pripremila su jedinstvenu ponudu za sve ljubitelje prirode i outdoor aktivnosti:

BICIKLISTIČKA TURA KOLAŠIN 1600
Polazna tačka ove biciklističke ture je bazna stanica ski centra Kolašin 1600 odakle biciklisti imaju mogućnost transportovanja bicikala šestosjednom žičarom do izlazne stanice u blizini vrha Troglava na 2.035 metara nadmorske visine. Nakon kratke pauze za fotofrafisanje tura se nastavlja makademskim putem nadomak katuna Vranjak do planinarskog doma gdje je predviđena druga pauza za odmor i fotografisanje. Poslije kratkog zaustavljanja, makadamskim putem biciklisti se spuštaju do bazne stanice gdje će moći da koriste preostale usluge ski centra Kolašin 1600.

Cjenovnik za individualno iznajmljivanje bicikala:

RENTA BICIKALA
Biciklo, kaciga, podkapa - 1h 5.00€
Paket 1 (Biciklo, kaciga, podkapa + žičara) - 1h 7.00€
Biciklo, kaciga, podkapa - 3h 10.00€
Paket 2 (Biciklo, kaciga, podkapa + žičara) - 3h 12.00€
Biciklo, kaciga, podkapa - 5h 15.00€
Paket 3 (Biciklo, kaciga, podkapa + žičara) - 5h 17.00€

Crna Gora je prelijepa zemlja i još uvijek predstavlja tajnu za mnoge ljubitelje biciklizma iz Evrope i svijeta. Sa jedne strane toliko pitoma, nježna i zelena, a sa druge strane gola, divlja i krševita, vedrog neba i čistog vazduha čeka da bude otkrivena. Crna Gora je država koja ima preko 200 vrhova sa nadmorskom visinom iznad 2.000 metara i hiljade kilometara staza koje vode u netaknutu prirodu. Planinski dio je nepregledno carstvo za ljubitelje adrenalinskih sportova.

Pozivamo Vas da otkrijete čari biciklističkih staza koje se nalaze na planinama naših skijališta Durmitora, Bjelasice i Komova. U mogućnosti smo da Vam ponudimo biciklističke ture i na drugim planinama poput: Orjena, Rumije, Lovćena...

Ukoliko ste ljubitelji drumskog biciklizma osjetite mnogobrojne trase podnožija naših planina, sigurno nećete ostati ravnodušni.

Pošaljite nam upit i pripremićemo za Vas ponudu najboljeg kvaliteta sa detaljno opisanim programom.

Upite slati na: info@skijalista.me