Uspostavljena saradnja sa programom Evropske omladinske kartice (EYCA)Zadovoljstvo nam je da najavimo partnerstvo, koje smo uspostavili sa projektnim timom Evropske omladinske kartice (EYCA), koji čine predstavnici Uprave za sport i mlade i NVO Centar za omladinsku edukaciju.

Evropska omladinska kartica (EYCA) je jedina zvanična benefit kartica za mlade, koja u Crnoj Gori omogućava svim crnogorskim građanima i građankama uzrasta 13-29 godina da koriste preko 250 popusta u našoj zemlji i preko 70 hiljada popusta u čitavoj Evropi.

Implementacija ovog društveno-odgovornog programa u Crnoj Gori u partnerstvu Uprave za sport i mlade i NVO "Centar za omladinsku edukaciju" doprinosi jačanju mobilnosti mladih, njihovoj neformalnoj edukaciji, boljoj informisanosti, umrežavanju sa vršnjacima na lokalnom, nacionalnom i evropskom nivou, kao i smanjenju nezaposlenosti mladih u našoj zemlji.

Skijališta Crne Gore sa zadovoljstvom omogućavaju popust od 10% svim EYCA korisnicima na usluge jednodnevnog i višednevnog ski pass-a, panoramske vožnje žičarom, iznajmljivanje ski opreme i bicikala, kao i ugostiteljstke usluge u kafe baru i restoranu.

Sve informacije o EYCA kartici i povoljnostima se nalaze na linku.

Pozivamo sve mlade ljude u Crnoj Gori da budu naši gosti i uživaju u prirodnim ljepotama i sadržajima koje smo im omogućili.